15 Şubat 2013 Cuma

Oblivion (Oblivion)


Oblivion (Oblivion)

(2013 - ABD Yapımı)

Yönetmen: Joseph Kosinski

Oyuncular: Morgan Freeman, Tom Cruise, Olga Kurylenko, Melissa Leo, Zoe Bell

Film Hakkında: 'TRON Efsanesi'nin yönetmeninden ve 'Maymunlar Cehennemi Başlangıç' filminin yapımcısından, başrolünü Tom Cruise'un oynadığı özgün ve çığır açan bir film geliyor. Tanınmayacak şekilde değişmiş olan geleceğin görkemli Dünya'sında, geçmişiyle yüzleşen bir adam; bir yandan insanlığı kurtarmak için mücadele verirken bir yandan da günahlarından arınıp yepyeni şeyler öğreneceği bir yolculuğa çıkıyor.


Jack Harper (Cruise), Dünya'da geriye kalan birkaç insansız uçak teknisyeninden biridir. Scavs olarak bilinen tüyler ürpertici tehdide karşı yıllardır verilen savaşın ardından büyük bir operasyonun parçası olarak hayati kaynakların çıkarılmasıyla ilgilenen Jack'in görevi neredeyse bitmek üzeredir.

Yerden binlerce metre yukarıdaki nefes kesici göklerde yaşayan ve oraları devriye gezen Jack'in sürdüğü bu yaşam, iniş yapmış bir uzay mekiğindeki güzel bir yabancıyı kurtarınca alt üst olur. Bu güzel yabancının gelişi, Jack'in bildiği her şeyi sorgulamasına yol açan bir olaylar zincirini tetikler ve insanlığın kaderini Jack'in ellerine teslim eder.

Fragmanı

Oblivion Türkçe Altyazılı Yeni Fragmanı | izlesene.com


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder