18 Ekim 2012 Perşembe

UFO Uzay Yolculuğu Kampanyası - UFO Beni Uzaya Götür




UFO Uzay Seyahati kampanyasına katılım için, 15 Ekim 2012 (saat 00:00) – 28 Mart 2013 (saat 18:00) tarihleri arasında UFO markalı ürünlerden tek seferde 59 (Elli Dokuz) TL ve üzeri (her 59 TL’ye bir çekiliş hakkı verilmek suretiyle) ürün satın alan ve bunun karşılığında verilecek olan üstü kapalı katılım kartı üzerindeki şifreyi ücretsiz www.ufotr.com adresinde yer alan ilgili bölüme Ad-Soyad, adres, telefon, e-mail, ürün seri no bilgileri ile birlikte tam, doğru ve eksiksiz bir şekilde kayıt ettiren tüketicilere çekiliş hakkı veriliyor.

Uzay Seyahati kampanyası ile birlikte sunulan büyük ödül 103 kilometrelik uzay uçuşu seyahatidir. Uçuş VIP Turizm Pirinçcioğlu A.Ş.’nin Türkiye temsilciğini yürüttüğü Space Expedition Corporation (SXC) şirketinin genel organizasyonunda ve XCOR Aerospace’in roket ve ekipmanları ile gerçekleştirilecek.

Seyahatin 4 Eylül 2013 tarihinde yapılması planlanıyor.

Uzay Seyahati kampanyası ayrıca İstanbul-Amsterdam -Curaçao – Amsterdam – İstanbul uçuşlarını, Curaçao’da 5 yıldızlı otelde 3 günlük yarım pansiyon konaklamayı, uçuş öncesi sağlık kontrolünü, uçuş öncesi eğitimi, Uzay uçuşu, uçuş sonrasında verilecek olan sertifika için gerçekleştirilecek ödül törenine katılımı, uçuş süresince giyilecek olan kıyafeti, uçuş süresince çekilecek olan fotoğraf ve video çekimini içeriyor.

Uzay uçuşu için seyahat İstanbul’da başlayıp, yine İstanbul’da bitecek. İstanbul’a kadar olan seyahat, vize, pasaport işlemleri tamamen kazanan talihliye aittir.

Kampanya Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğünün 21.09.2012 tarih B.07.1.MPİ.0.13.00.02-255-01-02/2672-9949 sayılı izin ile düzenleniyor. Uzay Seyahati Çekiliş sonuçları www.ufotr.com sitesinin yanında, 4 Nisan 2013 tarihinde Bugün gazetesinde ilan edilecektir.

Kampanyaya katılıp ödülü kazanan kişi şifresini yolladığı kupon ile birlikte satın alınan ürüne ait garanti belgesi ve fatura veya fişi ibraz etmek durumundadır.

UFO Uzay Simülasyonu Turnesi Programı için buraya tıklayın.

2 yorum:

  1. Böyle bir kampanyanın maliyeti 50.000 ila 250.000 olması gerek. Ufo kullanan orta kısım kesim için ev araba veya para çok daha önemli iken niye 3 saatlik bir uzay macerasında harcasın bu parayı?Üstelik uzaya çıkmak herkesin harcı değil sağlıklı genç bir kullanıcı gitmek zorunda, bir ev hanımına çıksa ne yapsın uzayı, gitse kalpten gider, sağlık sınavını geçemez ise hediyesi elinden alınır. Ayrıca yolculukta ölür ise sorumlu da olacaklar mı?

    YanıtlaSil