18 Kasım 2012 Pazar

21 Aralık 2012 CERN'de Büyük Hadron Çarpıştırıcısı (LHC) deneyi


21 Aralık 2012'de CERN'de yeni bir dönem başlayacağı iddiaları gündemdeki yerini koruyor.

16 Aralık 2012'de durdurulacak olan Büyük Hadron Çarpıştırıcısı'nın (LHC) 21 Aralık'ta tam kapasiteyle yeniden çalıştırılmaya başlanacağı iddiası kesinlik kazanmış değil.

LHC, 16 Aralık 2012'de durdurulduktan sonra hızlandırıcı mıknatısların güçlendirilmesi ve LHC'nin enerji miktarının toplam 14 TeV'e ulaşmasıyla 'süper simetrik' parçacıkların görülmesi bekleniyor. LHC'nin 18 Ocak 2013'ten itibaren proton-iyon çarpıştırmalarına başlaması da hedefleniyor.

21 Aralık 2012 tarihi ile ilgili ortaya atılan ve gün geçtikçe tutarsızlıkları anlaşılan iddialar birer birer çürüdükçe yeni iddialar ortaya atılmaya devam ediyor. Son iddianın CERN'le ilgili olması hayli enteresan. LHC'nin tam kapasiteyle çalışması sonucu ortaya mini kara deliklerin çıkacağı ve bu yüzden dünyanın sonunun geleceği iddia ediliyor.

21 Aralık 2012'de gerçekleşmesi kesin olan bir olay var. O da Kuzey Yarımküre'nin en uzun gecesini yaşayacağı gerçeği.

17 yorum:

  1. ufak kara deliklere ilk kapılacak millet türklerdir amk. anladınız siz onu

    YanıtlaSil
  2. http://i710.photobucket.com/albums/ww105/koyakone/yamatofacecopy.png

    YanıtlaSil
  3. Maya takvimine göre dünyanın sonu 21 aralık.. tesadüf olabilir mi?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende benzer düşünüyorum..Bu bir TESADÜF OLAMAZ..CERN denemesinin en büyügünün 21 Aralıkta oluşu..

      Sil
  4. okuduklarıma inanamıyorum dün gece bir rüya gördüm 21 aralıkta cern de bir deney yapılacakmış insanların kömürleştiğini ve arkalarında kocaman bir kara bulutun oluştuğunu gördüm kara delik miş hızla dünyaya yayılıyor ama insanlar değişime uğrayacakmış kıyamet senaryolarına inanmıyorken cernle ilgili hiç bir bilgim yokken bu rüyayı görmem beni bir hayli şaşırttı internette 21 aralık 2012 de yapılacak gizli deneyler adı altında yaptığım aramalarda gerçekten böyle bir deneyin yapılacağını öğrendim.hala şoktayım kıyamet senaryoları hakkında acaba doğrumu diye hiç araştırma yapmamışken böyle bir rüya görmem hatta bigbeng büyük patlama deneyinin yapıldığı yer olarak cern adı hiç aklımda yokken böyle bir rüya beni acaba gerçekleşecekmi düşüncesine itti.umarım bu sadece benim ilginç tuhaf rüyam olarak kalır

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rüyalara dikkat etmek gerekir..Özellikle birçok kişi tarafından yada bir kişi tarafından tekrar tekrar görülen rüyalara..Boşunamı huylanıyoruz bilmem ama bunca alamet boşuna olmaz..Hiç degilse yeni bir bilinç dönemi geliyor:Iyi nin iyi oldugunu anlayabilmek için Kötüye artık ihtiyaç olmayacak bir dönem..Incildeki Son bölüm VAHIY de Dogal Felaketler+Büyük bir de SAVAŞ diyor..Bunun sonucundada 2 kişiden birini alacagız diye yazılmış..Bu dönem o dönem olabilirmi??

      Sil
    2. İnternete 2012'de yapılacak gizli deneyler yazıp araştırmanı bayağı marjinal buldum.

      Sil
  5. işin içinde illiminatu var. muhtemelen deneyde kullanılacak enerjiden dolayı tüm elektrik sistemini çökertecekler böylelikle onlaarın savunduğu üç günlük karanlığı oluşturacaklar. sonrada insanlığa yalan üstüne yalan anlatıp dini inanç sistemlerini değiştirerek lusiferyan inanç sistemini getirecekler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Iluminati varsa,Israil var demektir...Bu korkudan faydalanıp IRAN a da saldırabilir..

      Sil
    2. İlluminati diyen arkadaşım elektriklerin kesilceğini söylüyorsun fakat burada açığa çıkan enerji elektrik enerjisi değil, CERN... Adı üstünde nükleer enerji ve atom enerjisinin ortaya çıkışının elektirklerin kesilmesi arasında uzak veya yakın hiç bir bağlantısı yok.

      Sil
  6. Öyle birşey varsa çarpıştırdıkları şeyler dilerim bitaraflarına kaçar.

    YanıtlaSil
  7. 5 Gün kaldı hepiniz namaza başlayın yoksa cennete giremezsiniz.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hepiniz sacmalamissiniz. Biraz kafanız çalışsın araştırın öğrenin uydurmak yerine.

      Sil