19 Eylül 2017 Salı

Dünya 23 Eylül'de yok olacak mı?


Dünya 23 Eylül'de ya da yakın bir gelecekte yok olmayacak... Sorunun basit cevabı bu..

Aşağıda yer alan habere göre 23 Eylül 2017 tarihinde dünyanın yok olması söz konusu... Hiçbir bilimsel dayanağı olmayan, hiçbir gözleme dayanmayan, tamamen hayali senaryoların defalarca kez tekrarlanan başka bir versiyonu..

Haberde yer alan ve kanıt olduğu iddia edilen verilerin tamamı yanlıştır. Hiçbirisi dünyanın yok olmasını sağlayacak herhangi bir sonuca yol açmaz. Hele hele Nibiru'nun (ya da Planet X'in) gözlenemediği gibi (NASA'nın göremediği) iddiası olayın son noktası.. Uzayı gözleyen NASA'dan başka onlarca uzay kurumu ve binlerce profesyonel ve amatör astronom mevcuttur. Uzayda dünyayı etkileyebilecek tüm olaylar gözlenmektedir. Gezegen büyüklüğünde bir gök cisminin gözlenemediği iddiası en hafif tabiriyle 'komik'tir.

Biz yine de haberi aşağıya kopyalıyoruz.



Bir “araştırmacı” olan David Meade, Planet X: The 2017 Arrival adlı kitabında dünyanın bu yıl 23 Eylül 'de yok olacağını iddia ediyor. 

Bununla da kalmayan Meade, dünyanın sonuna karşı zenginlerin şimdiden sığınaklar hazırladıklarını, yani onlarında bu gerçeğin farkında olduğu ancak biz sıradan insanlarla paylaşmaktan kaçındıklarını dile getirdi. Toplumun karanlıkta bırakıldığı ve böylece panik ortamının oluşmasını engellediklerini de sözlerine ekledi.

Meade’in kanıtları ise şöyle:  

Depremlerin sayısı ve yoğunluğu dramatik bir şekilde artıyor. 

Fırtınaların sayısı da, boyutu da türleri de katlanarak artıyor. 

Dünya yüzeyinde çatlaklar beliriyor. 

Sıcak hava dalgalarının süresi de sertliği de artıyor. 

23 Eylül 2017’de Ay, Virgo (Başak) takımyıldızının tam altında hiza alacak. Güneş bu takımyıldızını örtecek ve yalnızca 2017’de yaşanan bu hadise sonucunda bir doğum yaşanacak. Jupiter de 9-9-17’de doğmuştu. 
Bir sonraki hadisede ise yeni doğan bu gezegen, Planet X (X Gezegeni) sanı kaplayacak ve Dünya ile Ay bir sonraki dolunaya kadar gölgede kalacak. 

“Kıyamet günü sığınakçısı” Robert Vicino da Nibiru’nun geldiğini söylüyor. Zenginlerin hayatta kalmak için sığınaklar yaptıklarını söyleyen Vicino “Rusların neden 40 milyon kişilik bir sığınağı var hiç düşündünüz mü?” sorusunu da insanlığa yöneltiyor. Vicino ayrıca İncil’in de kıyametten bahsettiğini bir kez daha hatırlatma ihtiyacı görüyor. 

Hayatta kalmış ve yaralanmışsanız, radyasyondan yanmışsanız sokaklarda, sıçanlar ve diğer insanlarla açlıkla mücadele ederek, dünyadaki cehennemde hayatta kalmaya çalışacaksınız.” sözleriyle de işin ne denli ciddi boyutlara ulaştığına vurgu yapıyor. 

NASA GÖREMİYOR İDDİASI 

Nümerolojist David Meade'nin, "X Gezegeni-2017 Geliyor" (Planet X-The 2017 Arrival) adlı kitabında Dünya'ya çarpacağını iddia ettiği Nibiru adlı gezegenin Güney Kutbu bölgesinden yaklaştığı, bu yüzden NASA tarafından görülemediğine inananlar var. 

NASA YALANLADI 

Bu arada en ilkel medeniyetlerden bu yana felaket senaryolarıyla ilişkilendirilen Güneş tutulması bu kez de tartışılıyor. En popüler senaryoyu ünlü İngiliz nümerolojist David Meade ortaya attı ve 'Nibiru' adlı gizemli dev bir gezegenin Dünya'ya çarparak sonunu getireceğini iddia etti. NASA ise anında yalanladı. 

1 yorum: