12 Ekim 2017 Perşembe

15 Ekim: Yeni kıyamet tarihi


Tüm dünyada ses getiren kıyamet senaryolarına bir yenisi daha etkilendi.

"23 Eylül'de dünyanın sonu gelecek", "2012 yılında Maya Takvimi'nin sona ermesiyle kıyamet kopacak" diyenler bir iddiada daha bulundu.

"PLANET X: The 2017 Arrival" yazarı David Meade, Dünya'nın 15 Ekim'de varlığı NASA tarafından 'kanıt yok' denilerek reddedilen X Gezegeni, Marduk veya Nibiru'nun etkisi altına gireceğini iddia etti. Meade, gezegenin konumunun fay hatlarını harekete geçirip, deprem, tsunami ve volkanik patlamalar yaratacağını söyledi.



DAHA ÖNCE DE 23 EYLÜL'Ü İŞARET ETMİŞTİ

Hıristiyan komplo teorisyeni, Güneş sisteminin en uzak noktasında X Gezegeni veya Nibiru adında gizemli bir gezegen olduğu konusunda defalarca uyarıda bulunmuştu. Meade, X Gezegeni'nin 23 Eylül'de dünyayı yok edeceğini iddia ediyordu. Şimdi ise bu tarihin 15 Ekim olduğunu söyledi. 

AMERİKA'DAKİ KASIRGALAR FELAKETİN ÖNCÜSÜ

Meade, ağustostaki güneş tutulmasından sonra kasırgaların arttığına dikkat çekti ve bu tutulmanın felaketin öncüsü olduğunu söyledi. Ayrıca ona göre Meksika'daki deprem de X Gezegeni (Planet X) teorisiyle ilgili.

DAVİD MEADE'İN X GEZEGENİ TEORİSİ NEDİR?

Meade, 23 Eylül 2017'de gökyüzünde manevi bir işaret görüneceğine inanıyordu. Daha sonra ise 5 Ekim'de Güneş tutulmasının ardından, 15 Ekim'de yeryüzünde bir dizi felaket yaşanacağını iddia ediyor. Meade'nin düşüncesine göre bu sıkıntılardan ABD, İngiltere, Rusya, Çin, İran ve Kuzey Kore de büyük ölçüde etkilenecek.

X GEZEGENİ (PLANET X)NEDİR?

Meade, Nibiru'nun yani Planet X'in dünyada volkanik patlamalar, tsunamiler ve depremler getirmesini bekliyor. Bu gizemli gezegen, 1976'da yazar Zecharia Sitchin tarafından "The 12th Planet" adlı kitabında ilk kez belirtilmişti.

NASA KONU HAKKINDA NE SÖYLÜYOR?

Bu söylentilerin basında yayılması sonrası büyük panik yaşandı. Ancak Ulusal Havacılık ve Uzay Dairesi'nde görevli bilim insanları bu söylentileri yalanladı. NASA, "Söz konusu gezegen Nibiru (X Gezegeni) yok, dolayısıyla çarpışma olmaz" dedi. Açıklamanın devamı ise şöyle: "Nibiru dünya ile çarpışacak olsaydı gökbilimciler onu en azından son on yıldır izliyor olurdu ve şimdiye kadar çıplak gözle görünürdü."

1 yorum:

  1. UzayBİLİM'de böyle yazıların yayınlanmaması lazım bence.

    YanıtlaSil