11 Kasım 2012 Pazar

Karanlık Saat (The Darkest Hour)


Karanlık Saat (The Darkest Hour)
(2011 - ABD Yapımı)

Yönetmen: Chris Gorak

Oyuncular: Emile Hirsch, Rachael Taylor, Max Minghella, Olivia Thirlby, Dato Bakhtadze, Yuriy Kutsenko, Nikolay Efremov, Veronika Ozerova, , Artur Smolyaninov, Pyotr Fyodorov, Joel Kinnaman

Özeti: Gizemli bir şimşek fırtınasının ortasında Moskova’ya varan genç internet girişimcileri Sean (Emile Hirsch) ve Ben (Max Minghella), uluslararası ekonomik merkezde canlı bir yer tutan, para akışının olduğu ama iş alanlarının prensipsiz ilerlediği Rusya’ya, hayallerinin işini kurmaya giderler.

Turist olarak gezmekte olan Natalie (Olivia Thirlby) ve Anne (Rachael Taylor)’de Nepal’e giderken gerçekleşen beklenmedik bir uçak molası ile Moskova’ya inerler ve dünyanın en büyük eğlence anlayışına sahip şehirlerinden biri olan bu yerde zamanlarını en iyi şekilde değerlendirmeye çalışırlar. Bu iki grup Zvezda Gece Klubü’nün parıltısı altında tanışırlar; Moskova’nın güzelliğinin bir simgesi olan bu yerde Skylar (Joel Kinnaman), Sean ve Ben’i dolandıran İsveç iş adamı da vardır. Dünyanın dört bir yanından gelen gençlerin, süpermodellerin ve elit işadamlarının buluşma yeri olan klüp, uzaylıların istilası sonucu aniden tam bir karmaşaya dönüşür ve heryer kapkaranlık olur. Daha önceden nabzı hep yüksek atan şehir şimdi tüm güç kaynaklarından yoksun ve neredeyse tamamen terkedilmiş haldedir ve burayı ele geçiren gücün ne olduğu halen anlaşılmamaktadır.! Bu uzaylılar bildiklerinize hiç benzemiyordur ve hayatta kalan bir tek cesaret olur.


Fragmanı

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder