1 Ocak 2013 Salı

Scientology Tarikatı New Mexico çöllerine uzay tapınağı inşa etmiş.


Amerika'nın gizemli tarikatı Scientology Kilisesi'nin New Mexico çölünde inşa ettiği yabancı uzaylılar için yapılan tapınak deşifre oldu.

Ünlü Hollywood yıldızı Tom Cruise'nin üyeliğiyle tanınan Scientology Kilisesi'nin kurucusu L Ron Hubbard, dünya dışı uğursuz bir imparatorluk olan Xenu'ya inanıyor.Bu yabancıların bir gün dünyayı istila edeceklerini inanan tarikat üyeleri çölün ortasına yabancı konuklarını hoş karşılamak için özel bir tapınak ve ilginç şekiller çizdi. Havadan görülebilen şekiller önceki gün deşifre oldu.


Çöle kazınmış bulunan dev sembollerde Scientology Kilisesi yabancı konuklarına dost olduğunun işaretini veriyor. Dev işaretlerin altında çok büyük bir yeraltı üssü bulunuyor.

BBC muhabiri John Sweeney, yeni yazacağı kitapla ilgili araştırma yaparken bu tuhaf tarikatın uzay üssünü de ortaya çıkardı. Bu dev sembollerin ölen tarikat liderleri ve onun yardımcılarının da dönüşüne yardımcı olacağına inanılıyor.Tarikat üyeleri liderlerinin ve tarikat üyelerinin ölmediğini kıyametten kaçmak için uzaya gittiğini sanıyor. Kıyametin kopmasının ve bitmesinin ardından bu kişilerin tekrar dünya döneceğine inanılıyor. Dönüş sırasında yolu bulmaları içinde bu dev semboller çizilmiş.










Hiç yorum yok:

Yorum Gönder