7 Mayıs 2014 Çarşamba

Uzay Kuvvetleri 2911 (UK-2911)


"Uzay Kuvvetleri 2911" Türkiye'nin ilk 3D animasyon filmidir. 16 Mayıs 2014'de vizyona girmesi beklenmektedir. 2911 yılında bir görev için yola çıkan "TCG Savarona" adlı Türk uzay gemisi ve mürettebatının yaşadığı büyük serüveni konu almıştır. Konusu kısaca şöyledir;

Uzayın dokuzuncu sektör adıyla bilinen tehlikeli ve henüz keşfedilmemiş kısmında bulunan bir nebulanın içinden gaz ve partikül örnekleri toplamak üzere Murat kaptan komutasındaki bilim adamlarından oluşan dört kişilik küçük bir mürettebat Albatros uzay istasyonundan Savarona uzay gemisiyle ayrılarak yola çıkarlar. Bu basit gibi görünen yolculukları onların yaşamla ölüm arasında kalacakları bir savaşın tam ortasına götürecektir. Bu savaşı kazanamazlarsa tüm güneş sistemi ve insan soyu da yok olacaktır. İşte bu savaşın kaderini Murat kaptan ve mürettebatının amansız mücadelesi belirleyecektir.


Murat Kaptan
UK 2911 Filmi kahramanları birarada
Filmin fragmanı

UK 2911 (Uzay Kuvvetleri 2911) - Fragman | izlesene.com


Uzay Kuvvetleri 2911 (UK-2911) Official Teaser from UK-2911 on Vimeo.


6 yorum:

  1. o kadar yıl geçmiş hayla telefonun kablosu aynı : onu geçtim telefon var : hadi onuda geçtim telefonun kablosu var

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Türkçeden yoksun kıro önce yazmayı sonra yorumlamayı öğren ondan sonra gel eleştiri yap beygir yok telefon kablosu varmış yok telefon varmış levuk adam o kabloya kim bilir kaç saat kaç gün emek verdiler göstermek için senin gibi embesiller ya kabloya yada gider bardağa takılır

      Sil
  2. hayla ne lan? allahın kekosu

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. birde bunların "ğ" özürlü versiyonları var
      kabloya takacağına oturup biraz evde Türkçe çalış
      Sınıfta kalmanın bile olmadığı bir sistemde neden öğrenmek için zahmete girilsin değil mi? Okumak zaten bir avuç elit ve parası olanın hakkı bu ülkede -bir kaç istisna ise kaideyi bozmaz-.
      Bilim neyimize bizim kalkmış birde animasyon filmini yapmışlar. Düşünmek bile yasak iken bunu neden kurguluyorsunuz tu kaka size. Tek kelimeye ne yazdım be ne kadar dertliymişim arkadaş kusura bakmayın artık.

      Sil
  3. Oha lan ince belli bile var. Sene 2911 asdasdasd.
    Saçmalama kısmını geçersek, ne güzel bi filmimiz olmuş. Bu filmi amerikanyalı falan yapsa, bayıla bayıla izlersiniz ama, değil mi? Türkler yapınca tu kaka oluyor. Benim bi arkadaşım da bu haberi duyunca "dünyayı Türkler ince belliyle mi kurtaracak lan" dedi. Ama bu terliksi hayvanın önüne dünyayı ingilizin, amerikanın kurtardığı filmler koysan, izler, hiç de sorgulamaz.

    YanıtlaSil
  4. "dünyayı Türkler ince belliyle mi kurtaracak lan" dedi.

    haha koptum :D

    YanıtlaSil