18 Ekim 2012 Perşembe

Uzay konseptli alışveriş merkezi Marmara Park İstanbul'da açıldı.


Ece Türkiye’nin galaxy teması ile Beylikdüzü’nde hayata geçirdiği Marmarma Park AVM kapılarını ziyaretçilere açtı. İçerisinde uzay roketi ve küre bulunan AVM’de ziyaretçiler uzayda alışveriş keyfi yaşayacak.

Açılış öncesi basın mensuplarıyla bir araya gelen Ece Türkiye Proje Yönetimi A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Nuri Şapkacı, Alman Deutsche Bank’ın sahibi olduğu yatırım fonu DWS ile Ece/Otto Grubun ortaklığıyla hayata geçirilen AVM’nin 220 milyon euroya mal olduğunu söyledi. Projeye Finansbank’ın da 115 milyon euroluk kredisi ile finansman desteği sağladığını ifade eden Şapkacı, Marmara Park’ın 250 mağaza, 100 bin metrekare kiralanabilir alan ve 4 bin araçlık otoparkı ile Türkiye’nin en büyük alışveriş merkezlerinden biri olduğunu kaydetti.


Türkiye’de bir ilk olan galaxy konsepti ile ziyaretçilere eğlenerek alışveriş imkanı sunduklarını dile getiren Marmara Park Alışveriş Merkezi Müdürü Ozan Canbolat da, “Bu AVM’ye gelenler çok farklı bir deneyimle evlerine dönecek. AVM’mizin tam ortasında roketimiz var. Mağaza ve kafeteryalarımızda da galaxy ve uzay konseptini işledik. Ayrıca AVM’nin ortasında bir küremiz bulunuyor. Eğlenirken alışveriş yapacaklar. Ayrıca tüm okullara kapılarımız açık. Birçok okuldan öğrenciye burada uzay ve galaxy ile ilgili dersler vereceğiz” dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder