11 Mart 2013 Pazartesi

Dünyanın en kapsamlı uzay sergisi "NASA: A Human Adventure" İstanbul'da


Amerikan Havacılık ve Uzay Dairesi NASA’nın, insanoğlunun uzayla ilgili önemli çalışmalarını bir araya getiren sergisi "Nasa: A Human Adventure" Marmara Forum’da...

2.500 m2 büyüklüğünde Expo Center’a kurulan sergide, insanoğlunun uzaydaki 50 yıllık macerasını gözler önüne seren NASA koleksiyonuna ait uzaya gitmiş ve gelmiş 100’den fazla orjinal parça ve çok büyük objeler yer alıyor.

14 Nisan 2013'e kadar gezilebilecek serginin giriş fiyatları tam 25, öğrenci 20 TL olarak belirlenmiş. 14 Mart-14 Nisan 2013 tarihleri arasında bir bilet alana bir bilet bedava kampanyası mevcut. 6 yaşından küçük çocuklar ise sergiyi ücretsiz gezebilecek. Sergi sabah 10:00'dan gece 22:00'ye kadar gezilebiliyor.

Facebook sayfamızda sergiye ait fotoğrafları görebilir, siz de çektiğiniz fotoğrafları gönderebilirsiniz.



Marmara Forum Alışveriş Merkezi

Osmaniye Mahallesi Çobançeşme Koşuyolu Bulvarı No:3 Bakirköy, Istanbul 
T. 0 212 414 94 94
info@marmara-forum.com.tr

Marmara Forum'a nasıl gidilir?

Metroyla Zeytinburnu İstasyonu’nda inip Çobançeşme Koşuyolu Caddesi’ni takip ederek Marmara Forum’a ulaşabilirsiniz.

İncirli Metrobüs durağı ile arasında 50 metre bulunan Bakırköy metro istasyonu durağından İsmail Araz Bulvarı’nı takip ederek Marmara Forum’a ulaşabilirsiniz.

Arabayla E5 Havalimanı’ndan Mecidiyeköy istikametini takip ederken, Bakırköy-Bahçelievler köprüsünden sonra yan yola sapıp Osmaniye – Veliefendi – Sahilyolu sapağından girerek Marmara Forum’a ulaşabilirsiniz.

E5 Mecidiyeköy yönünden Havalimanı istikametini takip ederken Merter’den yan yola sapıp, Veliefendi – Osmaniye-Zeytinburnu – Sahilyolu sapağından girerek Marmara Forum’a ulaşabilirsiniz.

Metrobüsle Zeytinburnu İstasyonu’nda inip Çobançeşme Koşuyolu Caddesi’ni takip ederek Marmara Forum’a ulaşabilirsiniz.

Harita


Daha Büyük Görüntüle

7 yorum:

  1. bn gtmk istym ama çk uzakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk :((((( bn astronot olmayı istiorm bu sergi bnm içn büyk bi deneyim olcakkk

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. merhaba adsız eğer astronot olmayı istiyorsan kesinlikle git çünkü dediğin gibi bu senin için çok büyük ve güzel bi deneyim olabilir şahsen ben nasa a human adventure the exhıbıtıon kısaca nasa müzesine gittim ve orada nasıl giyindiklerini ne yiyip içtiklerini gördüm (umudunu kırmak istemem ama hakikaten iğrenç şeyler yiyorlar) her neyse sadece bir tavsiyem var eğer okuyorsan oraya sakın sınıfınla gideyim deme ayrıca istanbuldaysan uzak falan değil istanbulda değilsende sorun yok ailene istanbula kısa bir gezi düzenlemek istediğini söyle bu onların hoşlarına gider her neyse eğer gidersen oradaki simülasyon makinesine binmeyi unutma sevgilerimle İSİMSİZ HAHAH

      Sil
  2. Geçen gün gittim sergiye anadolu yakasından metrobüsle çok uzak değil. İçeride girişte kulaklık veriliyor böylecde tüm ayrıntıları öğrenebiliyorsun bi nevi rehber veriyolar.Uçuş simülatörü de muhteşemdi,kaçırmayın derim.

    YanıtlaSil
  3. ben de gittim harika kaçırmayın deriiim

    YanıtlaSil
  4. çoookkk güzel ben okul gezisi ile giittimm en güzel similatördüüü.. ve istanbul da ben de oradayımm

    YanıtlaSil
  5. Ben annemle yarın gitmeyi planlıyoruz.
    Umarım söylediğiniz kadar güzeldir.similatörü çok merak ediyorum çünkü ben similatörleri çok severim...................
    (adsız olmama bakmayın çünkü kendime ad koymaya uğtaşmadım.)Adım Ata.NASA hakkında çok şey biliyorum.Arkadaşlarım bana hayvanları daha çok bildiğimi söylesede en az hayvanları bildiğim kadar da Uzay'ı ve NASA'ı da biliyorum.

    YanıtlaSil
  6. Merhaba, Sergiyi gezmek ortalama kaç saat sürüyor acaba? Bir de similatörde nasıl bir durum oluyor. Denemeyi isterim ama birazcık panik atağım var diye korkuyorum. Ya da korktuğum anda hemen çıkabilme olasılığım olur mu?

    YanıtlaSil